Ljubica Balać

@ Novinarka i blogerka

Ljubica Balać, novinarka, blogerka, copywriterka, trener u medijima. Na Radioteleviziji Vojvodine, nakon nekoliko autorskih zabavno informativnih formata, trenutno kreira “Komšijske priče” o ljudima, idejama, događajima i akcijama koje menjaju sve(s)t.

Sertifikovani je NUNS- ov trener u medijima i autorka brojnih zanimljivih radionica na temu javnog i medijskog nastupa, kao i osnova medijske pismenosti, namenjenih svima kojima su mediji bitni u poslu i kojima prenosi svoje radijsko, televizijsko i iskustvo iz pisanih medija.

Kao copywriterka kreira raznovrsne radijske i televizijske reklamne sadržaje, tekstove za kampanje i akcije, radi kao urednica veb sajtova i naloga na društvenim mrežama.

Na blogu www.mamanacose.com bavi se prevaspitavanjem odraslih, pronalaženjem inspirativnih primera, analizom društvenih pojava, stereotipa i predrasuda, našom ličnom odgovornošću u svemu, na britak i duhovit način.  Preko bloga sarađuje sa brojnim agencijama na različitim projektima, kao i sa kancelarijom UNICEF-a i fondacijom “Novak Đoković”. Za sebe kaže da je mama zahvaljujući deci, a na ćoše “zahvaljujući” odraslima.